Fortum Fiber etablerer samarbeid med Bulk på datasenter-infrastruktur

Fortum Fiber har etablert samarbeid med Bulk for nye, redundante veier (diverse routes) og mørk fiber til og fra deres Oslo Internet Exchange (OS-IX) datasenter.

OS-IX er en svært skalerbar, ideelt lokalisert Nivå 3 datasenter, med mer enn 60 ulike nettverk og selskaper (network and carriers). Det nye samarbeidet bidrar til at OS-IX får mer stabile og ultrasikre muligheter for dataoverføring (data transport).

Det Oslo-baserte datasenteret Bulk opererer, er spesielt attraktivt for internasjonale selskaper.

– Vi gleder oss over å inngå samarbeid med Bulk, som på infrastrukturområdet er en sann pioner. Vi er enormt inspirert av dem. Listen er lagt for å levere mørk fiber på øverste nivå, akkurat slik det skal være. At Bulk har valgt oss til kritiske samband er en stor fjær i hatten og en viktig kvalitetsmessig milepæl”, uttaler CSO i Fortum Fiber, Mark Boje.

– Å starte samarbeidet med Fortum Fiber gir nye redundante veier i og rundt Oslo, sier Kristian Kofoed Solheim, nordisk salgsdirektør i Bulk Data Centers.

– Fortum Fibers skreddersydde mørk fiber-løsninger går godt sammen med Bulks tilnærming til overlegen service og state-of-the-art fasiliteter. Sammen tilbyr vi svært sikre og pålitelige veier for næringsvirksomheter i det norske markedet, legger Solheim til.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan løse ditt behov. Send epost til kontakt@fortumfiber.no eller ring oss på + 47 22 43 59 80
Besøksadresse:
Askekroken 11, 0277 Oslo

Postadresse:
Postboks 184 Skøyen, 0212 Oslo

Epost:
kontakt@fortumfiber.no

Telefon:
+ 47 22 43 59 80

© Fortum Fiber Copyright 2020