Hva skiller oss fra de andre?

Når alle tenker likt, er det noen som ikke tenker. Som rendyrket mørkfiber-operatør tenker vi annerledes enn tradisjonelle telekomoperatører. Vår forretningsfilosofi er avgjørende for vår markedstilnærming og hvordan vi hjelper våre kunder å lykkes.
Klassisk telecom Fortum Fiber
Marked og kunder " Forretningsmodellen vår er basert på tjenester levert i et aktivt nett. Hvis vi tilbyr mørk fiber i det hele tatt blir det til vilkår hvis egentlige hensikt er å maksimere vår markedsandel på høynivå-tjenester. Vi opptrer som din partner når det passer oss. Skreddersøm er forbeholdt våre nøkkelkunder. Øvrige kunder henvises til køen ved samlebåndet." " Vi er en ekte grossist som aldri vil konkurrere med våre kunder på det som er deres kjernevirksomhet. Våre grunnleggende interesser er sammenfallenede med våre kunders interesser; vi leverer dem infrastruktur som setter dem i stand til å lykkes, og når de lykkes så lykkes vi. Vi kan og vil gjøre skreddersydde fiberløsninger for alle som ønsker det."
Nettverk "Det fysiske nettet er først og fremst utviklet for å frakte våre lyssatte kapasitetstjenester. Fundamentet er tiår med forvaltning og drift av gamle nett, oppkjøp av selskaper og ulike støttesystemer som ikke passer sammen." "Vårt neste-generasjons fibernett er nitidig designet og bygd med ett mål for øyet: å gjøre markedsledende fiber tilgjengelig for våre kunder der de måtte ha behov for det."
Kompleksitet "Kompleksitet er en naturlig konsekvens når man bygger nett for aktive tjenester slik vi gjør. Men det går bra, vi har mange IT-systemer som skal holde kompleksiteten i sjakk." "Enkelhet er essensen i det vi driver med; vi leverer deg en fysisk linje fra A til B og gir deg friheten til å ha total ende-til-ende-kontroll på det du transporterer på denne linjen."